شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

پوتین به ماکرون: بحران امنیت غذایی جهان ناشی از تحریم‌های غرب است

رئیس جمهور روسیه در گفت‌وگوی تلفنی 130 دقیقه‌ای با رئیس جمهور فرانسه گفت که بحران امنیت غذایی جهان ناشی از تحریم‌های غرب است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۱ - ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 03
کد خبر: ۱۳۲۱۰۷

به گزارش راهبرد معاصر، «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه و «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه روز سه‌شنبه تلفنی با یکدیگر گفت‌وگو کردند.

 

بر اساس گزارش رسانه‌ها، این تماس تلفنی که 130 دقیقه به طول انجامیده، نخستین گفت‌وگوی تلفنی ماکرون با پوتین پس از پیروزی در انتخابات اخیر ریاست جمهوری فرانسه بوده است.

 

کاخ کرملین گزارش داد که پوتین در این گفت‌وگوی تلفنی، ماکرون را در جریان پیشرفت‌های حاصل در عملیات نظامی در اوکراین و خارج شدن غیرنظامیان از کارخانه «آزوف‌استال» در شهر بندری ماریوپل قرار داد.

 

پوتین همچنین از اقدام کشورهای غربی در نادیده گرفتن جنایت‌های جنگی که نیروهای اوکراینی مرتکب می‌شوند انتقاد کرد.

 

کرملین خبر داد که ماکرون در این گفت‌وگوی تلفنی نگرانی خود در خصوص تضمین امنیت غذایی جهانی را ابراز داشته است و پوتین نیز پاسخ داد که مشکل امنیت غذایی جهانی ناشی از تحریم‌های غرب است.

 

پوتین در این گفت‌وگوی تلفنی با اشاره به اینکه اوکراین در مذاکرات پایان درگیری جدی نیست، گفت که روسیه همچنان برای گفت‌وگو با کی‌یف آماده بوده و از کشورهای غربی خواست تا به روند توقف جنایت‌هایی که نیروهای اوکراینی مرتکب می‌شوند، کمک کنند.

 

رئیس جمهور روسیه به ماکرون گفت که کشورهای غربی ارسال تسلیحات به اوکراین را باید متوقف کنند.

 

«دیمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین امروز اعلام کرد که «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه، اقدامات اقتصادی تلافی‌جویانه در ارتباط با اقدامات غیردوستانه برخی کشورهای خارجی را به امضا درآورد.

 

در فرمان اجرایی پوتین آمده است که رئیس‌جمهور روسیه به کابینه وزرا دستور داده است که ظرف 10 روز، لیستی از افرادی که قرار است تحت تحریم‌های تلافی‌‌جویانه روسیه قرار می‌گیرند، مشخص کنند.

 

طبق دستور رئیس‌جمهور روسیه، مقامات روس از هرگونه معامله با شرکت‌ها و افرادی که تحت تحریم‌های تلافی‌جویانه فدراسیون روسیه قرار می‌گیرند، منع شده‌اند.

 

بر اساس این فرمان، صادرات محصولات و مواد خام تولیدی در روسیه به خارج از فدراسیون روسیه در صورتیکه این محصولات در راستای منافع افراد تحت تحریم‌ باشد، ممنوع می‌باشد.

 

طبق این گزارش، شرکت‌ها و افرادی که تحت تحریم‌های تلافی‌جویانه قرار دارند، از اجرای تعهداتشان به معاملات در دست اجرا و همچنین پیشبرد هرگونه معاملات مالی منع می شوند./ فارس

ارسال نظر